Evenimente deosebite

    linie

„7th International Proficiency Testing Conference”, Oradea (România) 10 – 13 septembrie 2019

În perioada 10 – 13 octombrie 2019 a avut loc la Oradea a șaptea ediție a conferinței „International Proficiency Testing Conference” (www.pt-conf.org) organizată de către CEPROCIM SA și AFSIC (Asociația Furnizorilor de Scheme de Încercări de Capabilitate) în cooperare cu Universitatea Agora din Oradea, sub auspiciile Ministerului Cercetării și Inovării. Conferința la care au participat cca. 65 de specialiști din Arabia Saudită, Australia, Belgia, Brazilia, Franța, Germania, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Republica Cehă, Serbia, Slovacia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și un reprezentant UE), a prilejuit un schimb fructuos de idei și informații între diversele comunități din mediul academic, laboratoare de cercetare, organisme furnizoare de scheme de încercări de capabilitate, laboratoare de analize și încercări, industrie din întreaga lume și din toate domeniile.

 

„Seminar aniversar – 30 de ani de Încercări Intelaboratoare pentru ciment”, Mamaia, 14 iunie 2018

În data de 14 iunie 2018 a avut loc la Mamaia, România, Seminarul aniversar – „30 de ani de Încercări intelaboratoare pentru ciment” la care au participat factori interesați din institute de cercetare (INCD URBAN INCERC Cluj-Napoca, INCDPM București și CEPROCIM), fabrici de ciment (HOLCIM – ROMANIA, CRH Medgidia, CRH Hoghiz, RECYFUEL HeidelbergCement Group Fieni, CEMROM Constanța), întreprinderi de prefabricate și de construcții (ELPRECO Craiova, CELCO Constanța) alte entități (Agenția Națională Anti-Doping București ) precum și seniorii pensionari angrenați de-a lungul vremii în această activitate. Sponsorii evenimentului au fost: HeidelbergCement România și HOLCIM (ROMÂNIA).

 

 

„6th International Proficiency Testing Conference”, Cluj-Napoca (România) 03(04-06) octombrie 2017

În perioada 03(04-06) octombrie 2017 a avut loc la Cluj-Napoca a șasea ediție a conferinței „International Proficiency Testing Conference” (www.pt-conf.org) organizată de către CEPROCIM SA și AFSIC(Asociația Furnizorilor de Scheme de Încercări de Capabilitate) în cooperare cu INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN CONSTRUCȚII, URBANISM ȘI DEZVOLTARE TERITORIALĂ DURABILĂ URBAN-INCERC  filiala Cluj-Napoca, sub auspiciile Ministerului Cercetării și Inovării. Conferința la care au participat cca. 80 de specialiști din 22 de  tari (Australia, Belarus, Belgia, Brazilia, Canada, China, Republica Cehă, Germania, India, Irak, Iran, Italia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Coreea de sud, Thailanda, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii) a prilejuit un schimb fructuos de idei și informații între diversele comunități din mediul academic, laboratoare de cercetare, organisme furnizoare de scheme de încercări de capabilitate, laboratoare de analize și încercări, industrie din întreaga lume și din toate domeniile.

 

CONSILOX XII, Sinaia (România) – 16-20 Septembrie 2016

În perioada 16-20 Septembrie 2016, a avut loc la Sinaia a  XII-a ediție a conferinței  CONSILOX,  la care au participat 133 specialiști dintre care 7 din Serbia, Slovacia, Mexic, Grecia, Republica Moldova. Dintre aceștia 11 au fost din universități, 8 din institutele de cercetare-proiectare, 11 din întreprinderi economice și 9 reprezentanți ai autorităților centrale și locale (ANCS, ANPM, AJPM, CIROM, Ministerul Economiei, Ministerul Mediului).

 

„5th International Proficiency Testing Conference”, Timișoara (România) (15) 16-18 septembrie 2015

În perioada (15) 16-18 septembrie 2015 a avut loc la Timișoara a cincea ediție a conferinței „International Proficiency Testing Conference” (www.pt-conf.org) organizată de către CEPROCIM SA și AFSIC (Asociația Furnizorilor de Scheme de Încercări de Capabilitate) în cooperare cu Universitatea „Politehnica” Timișoara, sub auspiciile Ministerului Educației și Cercetării. Conferința la care au participat cca. 110 de participanți din 26 de țări (Australia, Belgia, Canada, China, Croația, Republica Cehă, Elveția, Filipine, Franța, Germania, India, Iran, Italia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Sri Lanka, Republica Kosovo, România, Serbia, Turcia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii). Conferința a prilejuit un schimb fructuos de idei și informații între diversele comunități din mediul academic, laboratoare de cercetare, organisme furnizoare de scheme de încercări de capabilitate, laboratoare de analize și încercări, industrie din întreaga lume și din toate domeniile.

 

 

4th International Proficiency Testing Conference”, Brașov (România) (17) 18-20 septembrie 2013

În perioada (17) 18-20 septembrie 2013 a avut loc la Brașov a patra ediție a conferinței „International Proficiency Testing Conference” (www.pt-conf.org) organizată de către CEPROCIM SA și AFSIC (Asociația Furnizorilor de Scheme de Încercări de Capabilitate) în cooperare cu Universitatea „Transilvania” din Brașov și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, sub auspiciile Ministerului Educației Naționale. Conferința la care au participat cca. 100 de participanți din 25 de țări (Australia, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Croația, Republica Cehă, Finlanda, Germania, Ungaria, India, Iran, Japonia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, România, Coreea de Sud, Turcia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii). Conferința a prilejuit un schimb fructuos de idei și informații între diversele comunități din mediul academic, laboratoare de cercetare, organisme furnizoare de scheme de încercări de capabilitate, laboratoare de analize și încercări, industrie din întreaga lume și din toate domeniile.