Activitatea in organismele interne si internationale

linie

 

  1. Reprezentanta CEPROCIM, Dr. ing. Jenica Paceagiu, a participat din partea CIROM (Patronatul din Industria Cimentului şi altor produse minerale pentru construcţii din România) la întâlnirea grupului de lucru WG D “Pieţe şi produse” din cadrul CEMBUREAU (Asociaţia europeană a Cimentului), care a avut loc la Bruxelles în data de 14.11.2012.
  2. În data de 12.05.2011 a avut loc la Bruxells întâlnirea grupului de lucru WG 5 “Pieţe şi produse” din cadrul CEMBUREAU (Asociaţia Europeană a Cimentului) la care a participat dr. ing. Jenica Paceagiu ca reprezentant CIROM.
  1. În data de 16 decembrie 2010  dr. ing. Jenica Paceagiu a participat din partea CEPROCIM SA la întâlnirea grupului de lucru „MATERIALE” din cadrul Platformei Tehnologice Europene în Construcții (ECTP), care a avut loc la Bruxelles în data de 16.12.2010. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre posibilitatea realizării unor propuneri de proiecte în cadrul programului european FP 7 pe tematica materialelor de construcții.
  2. În data de 4 noiembrie 2010 d-na ing. Ionela Petre a participat din partea CEPROCIM SA la întâlnirea de lucru a Societății de Chimie din România – Filiala 2 București. Ca urmare a faptului că există peste 600 de membrii ai filialei, s-a luat decizia să se creeze o nouă filială – Filiala 3, formată din unități de cercetare-dezvoltare (CEPROCIM, ICPE, ICECHIM, etc.), iar Filiala 2 să fie constituită din institute de învățământ superior.  Cu această ocazie d-na ing. Petre Ionela a fost aleasă membru în Biroul de conducere al Filialei nr. 3. În data de 26 noiembrie a avut loc Adunarea Generală a Societății de Chimie, în cadrul căreia a fost reales ca președinte dl. prof. dr. ing. Sorin Roşca.
  3. Reprezentanta CEPROCIM, dr. ing. Jenica Paceagiu, a participat din partea CIROM (Patronatul din industria cimentului şi altor produse minerale pentru construcții din România) la întâlnirea grupului de lucru WG 5 “Piețe și produse” din cadrul CEMBUREAU (Asociația europeană a Cimentului), care a avut loc la Bruxelles în data de 19.05.2010.