Centru de Transfer Tehnologic – CTT CEPROCIMAT

linie

 

 

În perioada 16 – 18 mai 2019 a avut loc la Palatul Culturii din Iași a XI-a ediție a salonului EUROINVENT – European Exhibition of Creativity and Innovation. În cadrul salonului, revista de marketing de inovare inoJurnal a fost premiată cu Medalia de Aur.

 

 

 

 

 

A apărut Revista inoJurnal, Vol. 2, nr. 3 – 4, 2018 (descărcare)

 

 

CTT CEPROCIMAT este autorizat să funcţioneze provizoriu ca centru de transfer tehnologic al Reţelei Naţionale de Inovare şi Transfer Tehnologic ReNITT, în domenii de specializare inteligentă pentru sectoarele materiale de construcţii, materiale avansate şi protecţia mediului

 

 

Activităţile principale în cadrul CTT CEPROCIMAT sunt: informare tehnologică, veghe tehnologică, asistenţă la achiziţie tehnologii, asistenţă la transfer de cunoştinţe, competenţe, produse şi tehnologii, diseminare, promovare ş.a.

 

A apărut Revista inoJurnal, Vol. 2, nr. 2, 2018 (descărcare)

 

 

În perioada 17 – 19 mai 2018 a avut loc la Palatul Culturii din Iași a X-a ediție a salonului EUROINVENT – European Exhibition of Creativity and Innovation. În cadrul salonului, revista de marketing de inovare inoJurnal a fost premiată cu Medalia de Aur.

 

 

A apărut Revista inoJurnal, Vol. 2, nr. 1, 2018  (descărcare)

 

A apărut primul număr din Revista inoJurnal, publicație trimestrială a Centrului de Transfer Tehnologic pentru Ciment și Materiale Avansate CTT CEPROCIMAT de comunicare a științei, a politicilor de dezvoltare durabilă și de informare tehnologică.

 

Revista își propune să deschidă ușa organizațiilor de cercetare către mediul economic și publicul larg, adresându-se cu precădere întreprinderilor inovative și companiilor, cu scopul de a incita antreprenorii și de a crește gradul de cerere și absorbție a inovării, de a facilita realizarea de parteneriate și circuitul inovare – implementare – produs inovativ.

Prin intermediul Revistei inoJurnal lansăm un apel către cercetători, întreprinzători, companii și politicieni să ni se alăture în demersul nostru de marketing științific. (descărcare)